تبلیغات
وبلاگ بروبچه های مهندسی شیمی بروجرد - ترکیبات شیمیایی انگور
تاریخ : دوشنبه 18 دی 1391 | 02:14 ب.ظ | نویسنده : سپیده میرزایی

انگور ، سوغات شهرستان ملایر

تركیبات شیمیایی

كلیه قسمت های درخت انگور قابل استفاده دارویی است . بنابراین هر قسمت را جداگانه بررسی می كنیم .

1. برگ مو: دارای ساكارز ، لوولز Levulose ، اینوزیت Inosite ، مواد نشاسته ای و تعدادی اسیدهای آلی است .

2. دم خوشه انگور : دارای تانن ، مواد رزینی ، تارتارات پتاسیم و اسید های آلی است .

3. غوره ك میوه سبز رنگ و نارس انگور است كه دارای طعم ترش می باشد . غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیك ، اسید فرمیك ، اسید سوكسینیك Succinique Acid ، اسید اگزالیك ، اسید گلوكولیك Glucolique Acid و قند می باشد .

4. انگور رسیده : در صد گرم حبه انگور مواد زیر موجود است :

آب 75 گرم

پروتئین 1/3 گرم

مواد قندی 20 گرم

كلسیم 12 میلی گرم

فسفر 0/4 میلی گرم

آهن 0/4 میلی گرم

سدیم 3 میلی گرم

پتاسیم 175 میلی گرم

ویتامین آ 100 گرم

ویتامین ب 1 0/05 میلی گرم

ویتامین ب 2 0/03 میلی گرم

ویتامین ب 3 0/3 میلی گرم

ویتامین ث 4 میلی گرم

5. پوست انگور دارای تانن ، تارتارات پتاسیم ، اسید های آزاد و مواد معدنی می باشد .

6. هسته انگور : در هسته انگور مقدری روغن و تانن موجود است . روغن هسته انگور Grape seed oil برنگ زرد مایل به سبز است . این روغن فاقد بو و دارای طعمی مطبوع می باشد . روغن هسته دارای تری گلیسیرید ، اسید اولئیك ، اسید پالمتیك ، اسید لینولئیك ، اسید استئاریك و اسید آراشیك می باشد


برچسب ها: ترکیبات، شیمیایی، انگور،

پیچک